Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
 Lyssna

Håbo festdag

Illustration med händer som bildar ett hjärta med ett hjärta i händerna.

Den 27 augusti är det äntligen dags för Håbo festdag. Kommunens stora folkfest som lockar många besökare. Håbo festdag är en kär sensommartradition som vi arrangerar årligen. I år har vi laddat extra med spännande artister, cirkusshow, roliga aktiviteter och marknadsgata.

Håbo festdag är en allmän fest där alla är välkomna. Dagen arrangeras årligen av Håbo kommun, med oss finns många företagare, föreningar och artister som står för musik, teater, barnaktiviteter, mat, marknad och mycket mer. Håbo festdag är en mycket populär dag som lockar många besökare. Tillsammans blir vi Håbo festdag.

I år har området utökats och kommer ha ett ännu större fokus på aktiviteter för barn och unga. På det nybyggda aktivitetsområdet kommer en mängd aktiviteter för ungdomar. Det kommer också finnas ett barnområde med ett brett utbud av aktiviteter. I år blir det ett större utbud av mat och underhållning än tidigare år och en skördemarknad med lokala producenter. Det blir även ett musikområde med mat och dryck. En festdag för alla åldrar.

Självklart har vi i år marknad, stipendieutdelningar som tidigare år. Godisjoggen är också med som arrangeras av Bålsta IK.
Godisjoggen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Välkommen!

​Sidansvarig: Kultur- och fritidsförvaltningen

Klicka för support
Stäng supportfönster